Rural Market Маркет
Биохумус
Нудам на продажба до 10 тони спремно природно ѓубриво од калифорниски црви, биохумус без никакви хемиски додатоци.
Живко-071 665 085
Гајби за јаболка
Се продаваат 200 дрвени 4 - редни гајби многу малку користени.
Lameli za ruski traktori
Lameli za ruski traktori T25 T40 MTZ80;82;820;821;952;1025 i drugi
Tel.075/294-021
Микоризирани Садници
Садници даб заразени со црн летен тартуф
Domati na golemo
Dokolku e nekoj zainteresiran za pogolema kolicina na domati vrsam dostava.Tel:071-834-986 Ace
Домашни мекици, кифли, пити, банички
???? Во пресрет на празничните денови кои следат, посни кифли и салати со вклучена достава
????Нарачај на време 070 879 347
Биди си гостин дома????
#delivery #domasnosiedomasno #кифли #палачинки #mekici #pitadomasna #недела #testo #домашносиедомашно #baking #домашнијајца #доставадодома #сирењачи #салати #домашникифли #кујнатанамама
market