Rural Market Маркет
Krimler (riper)
Prodavam klimler sirina 3m visina 60sm

darko

077554465
sediste za traktor imt 533 - 539 (so amortizeri)
Цена: 3.000 МКД
Цената е фиксна

prevozot na nasa smetka
raspolagame so sekakov vid na traktorski delovi

isporaka do sekoj grad za samo 1 den

plalanjeto na robata se vrsi pri samoto podiganje !zoki

071 222 776
Se prodavaat
Se prodavaat cikas palma i isusov venec

Nikola Milev

070844345
Se prodavaat Lekoviti kaktusi aloe vera i cuvar kuca
VO KAVADARCI se prodavaat Lekoviti kaktusi aloe vera i cuvar kuca

Nikola Milev

070844345
Продавам садници од 5 до 500 денари
Цена: 5 МКД

Продавам садници:
-Јаготка месечарка 50 денари од корен готови вкоренети фатени садници, а за поголема количина 40 ден. над десет, или, 30 ден. над 50 садници,
-Капинка питома без боцки, 50 денари вкоренети- засадени оваа пролет , до 200 ден цврсто вкоренети подолго од една година
-Црвена рибизла од 50 до 200 денари,
-Грозје бело (крупно тркалезно трпезно) по цена од 50 до 200 денари,
-Лешник по цена од 50 до 200 денари
-Минијатурни трендафили од 50 до 200 денари,
- Крупни холандски трендафили од 50 до 300 денари,
-Садници чај-Нане, жалфија, рузмарин,риган,чувар на куќата и сл. од 10 до 50 денари од корен.
Напомена: Садниците се сто посто зафатени,само се вадат како калап од најлончето или кофата и се засадува на посакуваното место кај вас, во било кое време и преку летото. Растението само продолжува да расте.

Понекогаш, примерок од моите садници вадам под болницата од спротива на маркетот Бадо, околу 20 часот навечер(+,-, половина час), па заинтересираните можат да ги видат,а за поголема количина и да се договорат за цена.
.
Некои од овие садници можете да најдете во НИК-ПАН маркетот под селската автобуска станица во трговскиот комплекс, односно да ги видите како примерок.

Летен попуст на некои садници дури и до 50%.Сто посто се фаќат(адаптираат) каде што ќе ги посадите, ако е лето само со мала грижа ваша.

Информации по можност навечер околу 20 часот.
Тел.075-367-754
047-256-970 или
078-462-001,

ddd

078-462-001
Продажба на бусен трева
Продажба на англиска,мешавина и ливадска бусен трева за вашите дворови,паркови,стадиони...

Aco

078850103
market