Rural Market Маркет
JACMEN 2018
Se prodava jacmen od rekolta 2018 godina so ekstra kvalitet

071291097
paulownia paulovnia paulovnija paulina polonia пауловнија
Цена: 5 €

POWER STATION OF PAULOWNIA TREE-MACEDONIA
SERTIFICIRANI SEME I SADNICI,DEKLARACII,PROVERENI I IZVRSENO DOKUMETIRANO ISTRAZUVANJE OD SOODVETNI INSTITUCII.P O V E L E T E
CENA NA SADNICA ZAVISNO OD STAROSTA.
SKYPE: paulowniatree-mkd
FACEBOOK: Pavlovo Drvo/Paulownia Tree
150++ seme 700 den.
250++ seme 1000 den.
500++ seme 1500 den.
1000++ seme 3000 den.
2000++ seme so dogovor za cenata
500++ seme,kontejner i substract 3080 den.

Substract-mixtura za dobivanje na rasad od semeto i site vidovi na substract proizvodi za
ponatamosno odgleduvanje se do zasaduvanje vo niva.Instrukcii za
Paulownia dobivate zaedno so semeto ili so sadnicite 24/7.
Booster Powder-Priroden substract motiviracki korisen za Paulownia i opsto korisen za zemjodeljstvoto.
Novo-Novo-Novo-SEME OD MEDITERANSKA PALMA 100% USPEH ZA 1 GODINA PALMI.100+SEME-6000 den.
Kaj nas nema neuspesi,dokazani sme vo mnogu Evropski drzavi,poznati sme i na nekolku kontinenti so nasite dostignuvanja.
Za zainteresiranite pratkite gi isprakame isklucivo so Kargo

paulownia paulovnia paulovnija paulina polonia пауловнија

077860747
Masina za nizenje tutun
Цена: 8.000 МКД
Продавачот прифаќа предлози за цена

Prodavam skoro nova masina za nizenje tutun racna ima nanizano 20 nizi ekstra cena

prodavac

071360926
PCELARNIK sanduci kosari masini I se okolu pcelarene
Цена: 777 €
Продавачот прифаќа предлози за цена

Masina Za topene vosok 150 evra

Prazni sandaci dadamlak so po 10 ramki bez vosok 17 evra

Poveke informaciii Na telefon

Gorgi

075731320
БИОХУМУС 100% ОРГАНСКО ЃУБРИВО
Цена: 7 МКД
Цената не е фиксна

БИОХУМУС е високо квалитетно органско ѓубре добиено од арско ѓубре со помош на калифорниски црви. Калифорниските црви арското ѓубре го преработуваат една година. Потоа се суши сее и пакува. Богато е со сите органогени елементи, микроелементи и биоактивни микроорганизми. Идеално е за употреба во органското земјоделие. Се положува непосредно до коренот и не може да се предозира, а растенијата лесно и брзо го асимилираат.
Во својот состав ова ѓубриво содржи 54,05% органски материи, 28,80% пепел, 3,4% азот и 4,7% калиум. Со испитување на ова ѓубриво се покажа дека во биохумусот не се пронајдени фитопатогени микроорганизми, ниту пак зоопатогени организми. Според микробиолошкиот набој и хемиските анализи, биоѓубривото е силно биогено што дава гаранција дека ќе обезбеди добра биогенизација на почвата. Во него нема нематоди, протози и фитопатогени бактерии и габи и притоа важно е да се напомене дека биоѓубривото покажа добри резултати во однос на голема водозадржливост, така што, по внесувањето во почвата ќе ја зголеми водозадржливоста на почвата што е многу важен фактор бидејќи растенијата имаат голема потреба за вода.

Биохумусот може да се употребува на неколку начини:

- Се расфрла по почвата (рачно или машински), а потоа се заорува;
- Се положува непосредно до коренот (при садење и расадување);
- Со трактор се отвора бразда, биохумусот се положува во браздата, а потоа се заорува. За поголеми количини следува попуст !!!!!!!!!!!!
ПОВЕЛЕТЕ !!!!!!!
ИНФОРМАЦИИ на вип-тел
071 448 114 и 077 672 472

dzaic

077672472
МОТОКУЛТИВТОР СО ПРИКОЛКА
Цена: 78.000 МКД

АГРОТЕХНИКА ИСТОК ШТИП
ОПИС
Модел ХР720 со дизел мотор 6,6 кв 9 којнски сили,406 цц.
-метод на палење рачен и електричен старт
-тип на мотор еден цилиндар,вертикален тип,4- тактен,директно вбризгување,воздушно ладење.
-Ширина на фреза 1200мм
-Длабочина на фреза 100мм-300мм
-Ротирачки ножеви 32 парчиња
-размер на гуми 6х12
-Движење на брзина на час бавна 6км/ч,рза 12км/ч.
-На мотокултиваторот има вградено два фара за ноќно осветлување
ЦЕНАТА НА МОТОКУЛТИВАТОРОТ Е КОМПЛЕТ СО ПРИКОЛКА
За повеќе информации на телефон 071367690,077823092

АГРОТЕХНИКА ИСТОК ШТИП (претпријатие)

071367690,077823092
market