Rural Market Маркет
ПРОДАВАМЕ МАТИЧЕН МЛЕЧ
Цена: 3 €
Цената е фиксна

Продаваме чист, 100 % природен МАТИЧЕН МЛЕЧ .
Гарантираме за квалитетот.
Може како суров , а може и мешан во мед .

Исто така имаме и многу квалитетен МЕД

Барајте ме на 078-300-612

Валентина
МЕД, МАТИЧЕН МЛЕЧ , ПРОПОЛИС , ЈАЈЦА ОД ПРЕПЕЛИЦА
Цена: 400 МКД
Цената е фиксна


Продаваме
Мед 400ден/кгр - тегла
Мед 370ден/кгр на големо , пластична кофа .
Матичен млеч
Прополис
Контактирајте ме на телефон 078-300-612
Валентина
ПРОДАВАМ МЕД и МАТИЧЕН МЛЕЧ
Цена: 390 МКД
Цената е фиксна

Продаваме природен мед од многу чисто поднебје (с.Подлес под Клепа) .
Имаме и МАТИЧЕН МЛЕЧ , прополис-растворен
Цената на медот е 390 денари /кгр во тегла
а 350ден/кгр на големо во пластични кофи.

Контактирајте ме на телефон 078-300-612

Валентина
Med
Цена: 1 МКД
Цената не е фиксна

Продавам:
- ливадски мед
- мед во саке
- мед со полен
- полен
- бронхи мед
- мед со матичен млеч
- матичен млеч
- прополис и прополисни капки (30%)
- Продажба на мед на големо и мало

toni

078368034
Prodavam orasi orevi jatki
Цена: 1 МКД
Продавачот прифаќа предлози за цена

Prodavam Jatki od orev vrven kvalitet cena po dogovor za poveke info na tel. Broj 075917609

Jasko

075613597
Espreso kafe vo patroni Moncafe i kafemat Spinel
Цена: 13 МКД

Se prodava espreso kafe vo patroni od Moncafe Italia. Cena 13 do 15den/patron.
Dobitnik na treto mesto na Fiera di Milano od 2016 god.
Se prodavat ili se davat na koristenje kafemati od Spinel
Za povekje inf www.moncafe.it i www.spinel.it

Pero

070212773
market