Rural Market Маркет
Јапонски јаболка
Продавам јапонски јаболка на големо, непрскани од домашно производство.

Цена 15 ден/кг.

Контакт: Владо - 070 / 365 - 072

Јаболка Ајдарет со достава
Цена: 16 МКД

Се продаваат јаболка од сортата ајдарет, минимално хемиски третирани со гаранција. За нарачка над 20 кг. бесплатна достава за Охрид, за Струга по договор. Може достава и по карго низ цела Македонија. Цената е 16 денари за килограм.

Лакочереј

079229963
Еколошки јабаки
Цена: 1 МКД

Имаме неколку сорти и тоа:
Златен делишес,јанагол,ајдарет и циганки..праќаме по карго

Gjorgji

071218512
TIKVI PECENKI
Цена: 10 МКД

Se prodavaat tikvi pecenki

76438899
Prodavam PCENKA BELA
Цена: 12 МКД

Prodavam pcenka bela
070350592

079 291 719
Ekstra Prespanski Jabolka
Цена: 30 МКД

Se prodavaat prespanski jabolka. Domasno proizvodstvo, odgleduvani vo planinski predeli.
Sorti: Zlaten delisec, Ajdaret i Jobagol.
Dostava do doma vo Bitola, Prilep i Skopje.
Cena: 30 denari za kilogram.

072228643
market