Rural Market Маркет
ДОКАЖАН ЕЛИКСИР, ЛЕК ЗА СЕ,100% КОНЦЕНТРАТ 100% ПРИРОДНО
Цена: 300 МКД
Цената е фиксна

Голд-Карамел дооел Неготино Нуди 100% Концентрат од Комбуха 100% Природно, со докажан квалитет и голема листа на задоволни клиенти во своето искуство од 10 години. Нашите 100% концентрати се испитани во Републички Завод за Здраствена Заштита на Р.Македонија, и Одобрени од Дирекција за Храна на Министерство за Здраство. Нашите 100% концентрати се 100% природни но многу јаки и за краток временски период имаме лечено многу луге кој ни се благодарни многу, да наброиме само дел од нив успешно лечење на канцери , 100% концентратот е многу јак и ги уништува сите лоши канцерогени клетки ,ја чисти крвта и нормализира pH вредноста ,го зајакнува одбрамбениот механизам ,и потикнува производство на интерферон и детоксикација на тело и организам со глукоронска киселина кој ги исфрла сите отровни и штетни материи, и човечкиот организам може да функционира здраво и нормално .Глукоронската Киселина ја има само во 100% Концентратот од Комбуха , не може да се купе од аптека и ја нема во никој друг производ , Глукоронската Киселина ја има во нашиот 100% Концентрат во големи количини и за краток период имаме одмастено ,замастен црн дроб на многу луге . исто така 100’% концентратот за зајакнување на имунитет е број еден ,ги уништува сите вируси и лоши бактерии а исто времено делува како пробиотик бидеки содржи антибиотски состојки, децата и постари лица со ослабен имунитет кој го конзумирале нашиот 100% концентрат не се разболиле во зимски период кога нај многу напаѓаат вирусите ,затоа со користење на 100% концентратот имунитетот ви е многу зајакнат. 100% концентратот дејствува на многу делови на телото и оргаинте ; го одстранува лошиот холестерол во крвта, ја чисти крвта, ја засилува потенцијата, ги зајакнува мускулите и тетивите ,лекува депресија ,лекува бронхитист,циститис,,акни и др.100% концентратот ја одстранува мачнината, спречува создавање на брчки, помага при херпес и сипаници, олеснување при менопауза, регулира нередовна менструација, ја нормализира кисело базната рамнорежа, лекува хемороиди, лекува болести на рацете ,нозете, грбот , сива мигрена и несоница,ги зајакнува бубрезите и прочистува ,ја зголемува полезната микро флора во цревата , постигнување чуство на смиреност. 100% концентратот дава многу сила и енергија и зголемува менталната свежина и способност,успешно ги лечи воспалените крајници и грло и воспаление на желудникот. го регулира притисокот особено висок крвен притисок го нормализира ,и многу позитивни ефекти .100% концентратот ја регенерира и стабилизира секоја клетка на човечкото тело.100’% концетратот има исти биофотонски зрачења како многу лековити билки или здрави човечки клетки , таа влегува како градбен и сврзувачки материјал на човечкото тело успешно ги лечи тетивите при артритис, очни заболувања, тромбоза и др. 100% концетратот штити од мозочен и срцев удар .100’% Концетратот од Комбуха 100% Природно е лек со многу лековити дејства .
Голд-Карамел ви Нуди ПРОМОТИВНО +ГРАТИС ОД 900 МКД НА САМО 300 МКД за голем тегла 500 гр.


GOLD-KARAMEL (претпријатие)

075644608
DERMATITIS, ECZEMA, TINEA, PSORIASIS, HEMORRHOIDS
Цена: 300 МКД

100% efikasen,GARANTIRAN efekt...
Rezultat za 7 dena..
TOP proizvod, krema za tretman od akuten i hronicen dermatitis, neurodermatitis, akuten i hronicen eczema, atopicen dermatitis, urticaria, tinea, losi stapala i nivno lupenje, genitalni vospalenija i iritacija, analna iritacija,kasnuvanja od insekti, kozna iritacija i cesanje...

-Sostav: Cortex pseudolaricis, sophora, common cnidium fruit, belvedere fruit, whit moss skin, cortex phellodendri, honeylocust thorn, unicorn lotus, radix stemonae, glabrous greenbrier rhizome, seven swords, iron Holly, white petroleum jelly, menthol, purified water, chlorhexidine acetate...

- Cena super 300 denari...

Isporaka do sekoj grad po kargo 80 denari.

Darko

078-610-617
market