Rural Market Маркет
KANISTAR ZA MLEKO
Se prodavaat kako novi 3 kanistri za mleko 40 litarski aluminiumski 3te za 2000


Davor

076451262
Keramicki tanjircinja
Цена: По Договор

Se prodavaat 40 parcinja za gravce, pinzurce - 1.000,00 den
Info 078479427


Jana

071902536
Prodavam racna pumpa za voda
Продавам рачна пумпа за вода
-пумпата е 5/4
- во одлична состојба

Zoran

070551099
ЏАМБО ВРЕЌИ СО ВЕНТИЛ
Вреќите имаат отвор за испуст со можност за многукратна употреба. Димензии 100×100×120
и 100 100×150 носивост до 1500 kg..


jovica

070710990
Paleti - Палети
ДООЕЛ „ГРАФОПРОМЕТ“ - Берово се занимава со режење на дрво и елементи од дрво.
Производство на сите видови на палети со сопствена комора за термичка обработка на истите по (ISPM-15) стандард и добивање на сертификат за извоз надвор од државата.

Берово Општина:Берово

Прати Е-Маил

Grafopromet (претпријатие)

07648230
Сортирач класер за РИБИ
Изработувам и продавам високо квалитетни професионални сортирачи класерки за риба со димензии од 555мм х 300мм,лесно прилагодлив со рака и се приспособува во опсег на сортирање од 5mm до 22mm или од 60 грама до 240 грама риба.
тел.072644402,Панче

за полесно пребарување.Device për klasifikim peshk ,Uređaj za sortiranje ribe ,Συσκευή για τη διαλογή των ψαριών ,устройство за сортиране на риба ,balık sıralama için Aygıt ,Device for sorting fish ,Vorrichtung zum Sortieren von Fisch ,Naprava za sortiranje rib ,Dispositif pour le tri des poissons
market