Rural Market Market
Rose Vino
Rose Vino (Berba 2020) (11%Alc.)
Tuba 10l. Prakjame po Kargo
Naracki na Viber (070309975)
Rakija
Stara Prepecena Belska Rakija 2018 (48%Alc.)
vo tuba od 10l.
Naracka po Viber (prakjame po kargo) (070309975)
Ракија двегодишна
Продавам домашна двегодишна ракија. Количината е 400 литара.
Ракијата е пакувана по 5 литри.
За поголеми количини и попуст во цената.

Тел, бр.070 25 35 89
Јована
Se prodava opransko domasno crveno vino od sorta Moldavija
Se prodava domasno organsko, crveno,desertno vino od sorta Moldavija , pakuvano vo sisinja 0,75 ml, proizvedeno 2008, 2010, 2012, 2016 i 2018 godini, kvalitetno, bez nikvakvi himiski dodatoci. Ako kupuvate edna kutija gratic edno sise. Povelite. 078988255, 079284080.

Natalija

079284080
Ракија/Rakija
КАВАДАРЕЧКА ДОМАШНА РАКИЈА
ИМАМЕ БЕЛА И ЖОЛТА
ПРАВЕНА Е ЗА СВОЈ МЕРАК
ПРАЌАМ ПО КАРГО НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
ТЕЛ 078 422 265
Капиново Вино
Продавам Вино од Капина.

Домашно - органско Вино без присуство на пестициди, произведено на следниот начин:
Со ферментирање на потполно здрели шумски капини.
Примарната и секундарната ферментација се одвиваат при идеални температура и pH вредност, со почетна специфична тежина од 1,098. Добиено е суво вино со вол. 12,8%.
Сето ова го прави Виното со врвен квалитет, бисерна боја, специфична арома и неодолив вкус.
Подетални информации на мојот email.Борче

079320207
market