Rural Market Маркет
Се продава домашна сливова ракија
Цена: 150 МКД
Цената не е фиксна

Се продава домашна сливова ракија во големи количини до 1000 литри. Ракијата е стара 2 години, од сини сливи од сортата Стенлеј одгледувани во регионот Пијанец (Делчевско).
За количини над 100 литри цената е 150 ден./лит.
За количини под 100 литри цената е 200 ден./лит.

Љупчо

075693465
Rakija bela t zolta
Цена: 110 МКД

Icko

076 555 092
Slivojca(ракија од сливи)
Цена: 250 €

Продавам ракија од сливи препечена 250ден литар

Zlatko

071554223
RAKIJA
Цена: 200 МКД
Цената не е фиксна

Prodavam visoko kvalitetna 100% prirodna rakija proizvedena 2019ta godina od grozje Vranec so 24 maligani !! (sekerni edinici).Moze slobodno da se testira proba na lice mesto,Cenata za pogolemi kolicini moze da se koregira.

Jovan

071253981
RaKijA
Цена: 190 МКД
Цената е фиксна

Ракија со одличен вкус, мирис и квалитет.
50 Степени од сортата на грозје Вранец.

Zoran

078896654
Продавам Домашна Ракија Кавадарци
Цена: По Договор

Се продава домашна ракија во пакување од 5 и 10 литри.
Ракијата е со извонреден квалитет: стара неколку години, со природна боја и вкус добиени од дрво црница и без додаток на шеќер!
За извонредниот квалитет на ракијата ви гарантираме во секое време.
тел.: 077/875-503

ЃОРЃИ ПАВЛОВ

077/875-503
market