Rural Market Маркет
Се продава ракија екстра квалитет
Цена: 90 МКД
Цената не е фиксна

Се продава ракија екстра квалитет 50% алкохол. Бела и жолта само на големо екстра цена 90 денари

Spase

075358917
Prodava Rakija bela 68 stepeni
Цена: 250 МКД
Цената е фиксна

Prodavam Rakija 68 stepeni , lanska PROIZVEDENA OD CISTO VINO

Riste

075204202
Се продава домашна сливова ракија
Цена: 150 МКД
Цената не е фиксна

Се продава домашна сливова ракија во големи количини до 1000 литри. Ракијата е стара 2 години, од сини сливи од сортата Стенлеј одгледувани во регионот Пијанец (Делчевско).
За количини над 100 литри цената е 150 ден./лит.
За количини под 100 литри цената е 200 ден./лит.

Љупчо

075693465
Rakija bela t zolta
Цена: 110 МКД

Icko

076 555 092
Slivojca(ракија од сливи)
Цена: 250 €

Продавам ракија од сливи препечена 250ден литар

Zlatko

071554223
RAKIJA
Цена: 200 МКД
Цената не е фиксна

Prodavam visoko kvalitetna 100% prirodna rakija proizvedena 2019ta godina od grozje Vranec so 24 maligani !! (sekerni edinici).Moze slobodno da se testira proba na lice mesto,Cenata za pogolemi kolicini moze da se koregira.

Jovan

071253981
market