Rural Market Маркет
prasinja od 80 do 100 kg
cena 120 denari.
telefon za kontakt 076 456 733


Aleksandar

076456733
МАЛЕШЕВСКО КОЗЈО СИРЕЊЕ
Цена: 300 МКД
Цената не е фиксна


Домашно направено сирење од млеко од кози кои пасат растителни билки на Малешевските пл.
Сирење со најмалце масти, сирење кое е хигиенски правено и одржувано. Пакувано е во амбалажа од околу 8кг. цената зависи од количината. По договор можна е и испорака.


Zorka

071772663
Se prodava svezo mleko od magarica
Se prodava svezo mleko od magarica

075879153
Se prodavaat patuljasti i obicni zajaci
Цена: 200 МКД

Se prodavaat patuljasti i obicni zajaci

Gordana

071252964
Kobila Zdrebica
Цена: 950 €
Цената не е фиксна

Kobila stara 1 godina mirna ucena vo kola

077733226
Оријаши зајаци Orijashi zajaci
Цена: 10 €
Цената не е фиксна

Здраво,

Продавам белгиски оријаши чистокрвни оригинал од супер одлично потекло. Имам два машки за продажба моментално, околу 8 месеци се. Може и замена да направиме, јавете се ќе се договориме..

Цената е 10 eura од месец.
Поздрав,
Добре

зајаци зајак оријаши оријаш orijasi zajaci

Dobre

075976398
market