МОТОКУЛТИВТОР СО ПРИКОЛКА
ден.1 (MKD)
Цена: 78.000 МКД

АГРОТЕХНИКА ИСТОК ШТИП
ОПИС
Модел ХР720 со дизел мотор 6,6 кв 9 којнски сили,406 цц.
-метод на палење рачен и електричен старт
-тип на мотор еден цилиндар,вертикален тип,4- тактен,директно вбризгување,воздушно ладење.
-Ширина на фреза 1200мм
-Длабочина на фреза 100мм-300мм
-Ротирачки ножеви 32 парчиња
-размер на гуми 6х12
-Движење на брзина на час бавна 6км/ч,рза 12км/ч.
-На мотокултиваторот има вградено два фара за ноќно осветлување
ЦЕНАТА НА МОТОКУЛТИВАТОРОТ Е КОМПЛЕТ СО ПРИКОЛКА
За повеќе информации на телефон 071367690,077823092

АГРОТЕХНИКА ИСТОК ШТИП (претпријатие)

071367690,077823092
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market