Masina za nizenje tutun
ден.1 (MKD)
Цена: 8.000 МКД
Продавачот прифаќа предлози за цена

Prodavam skoro nova masina za nizenje tutun racna ima nanizano 20 nizi ekstra cena

prodavac

071360926
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market