Apartman vo CENTAROT na Star Dojran na 50m od plazata
ден.1 (MKD)
Струмица
Цена: По Договор

Се издава комплетно опремен апартман во СТРОГИОТ ЦЕНТАР на Стар Дојран на 50м од градска плажата. Апартманот располага со сопствен паркинг.
Телефони:
079 292 396
071 720 759


-

079 292 396
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market