Соларни сушари за овошје и зеленчук.
ден.1 (MKD)
Штип
Цена: 3.181 €

Ова е нов производ со капацитет од 120 кг до 150 кг. . Главен извор на топлинската енергија се обезбедува од соларна енергија, а дополнително има вградено и ел.грејач. Има конторолер кој ја контролира температурата и влагата. Можност за изработка на поголеми сушари до 500 кг, според барање на купецот. Фотонапонскиот систем за струја е додатен елемент. Тој не е во редовната цена. Рок на изработка е 40 дена од уплата на аванс. Вашите барања за посета и увид за новиот иновативен производ може да ги доставите на е-mail z.trajkov@gmail.com, за да се договори термин за средба. Сега е сезона на монтажи на соларни системи и можно е да сме сите на терен.Затоа, ве молиме да се најавите благовремено. Термин од 7-15 часот. од Понеделник до Петок.
Eko Solar (претпријатие)

075462473
1 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market