Sredstvo za dezinfekcija
ден.1 (MKD)
Скопје Општина Аеродром
Цена: 310 МКД

Sredstvo za dezinfekcija na race, sredstvo za dezinfekcija na povrsini ( koncentrat, od 1l koncentrat se dobiva 30l tecnost)


Zoran

078525264
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market