Se prodava med od gluvarce
ден.500 (MKD)
Скопје Општина Бутел
Цена: 500 МКД

Se prodava med od gluvarce vo tegli od 330 ml po cena od 250 denari i vo tegli od 650 ml po cena od 500 denari.Kontakt Miki 070376941

Miki

070376941
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market