ПРОДАВАМ ТАЗЕ ДОМАШЕН АЈВАР
ден.300 (MKD)
Скопје Општина Аеродром
Цена: 300 МКД
Цената е фиксна

Продавам тазе домашен ајвар , благ или лут правам по ваш избор.. 300ден тегла..

Александар - 070 886 980
Давор - 078 248 328
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market