se prodavaat zajcinja lavja glava i tedi
ден.600 (MKD)
Скопје ОпштинаГази Баба
Цена: 600 МКД
Цената не е фиксна

se prodava masko zajce lavja glava staro 2.5 m 600 denari
se prodava masko zajce tedi staro 3 m 650 denari
se prodava masko zajce tedi staro 4.5 m 700 denari
zajcinjata se prekrasni primeroci od svojte rasi i od odlicno poteklo
tel:070 255 265

valentino
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market