Органски мед- БИО НУТРИ МЕД
ден.500 (MKD)
Скопје Општина Автокоманда
Цена: 500 МКД

Семејна традиција,квалитет и препознатливост која трае повеќе од 50 години,го прават Био Нутри Мед препознатлив бренд на пазарот.На висина од 1100 метри на преубавите Осоговски планини,ви го претставуваме БИО НУТРИ МЕД.
За сите информации ве молиме исконтактирајте не во порака или на контакт телефон
Со почит,

Stefan Cvetanovski

078234811
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market