Масло од кантарион
ден.150 (MKD)
Скопје Општина Карпош
Цена: 150 МКД

Масло од кантарион, производство 2020 година. се користи за ублажување и лечење на изгореници и други проблеми на кожата. Истовремено ја ублажува болката.

Цена:
25 гр. мало паковање = 150 денари
130 гр. големо пакување = 350 денари

Snezana

078416754
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market