Љубански костени
ден.100 (MKD)
Скопје Општина Бутел
Цена: 100 МКД

Продавам Љубански костени . Цената е 100 денари за килограм . За повеќе инфо и нарачки на телефонот

Antonio

078929694
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market