Капиново Вино
ден.1 (MKD)
Скопје
Продавам Вино од Капина.

Домашно - органско Вино без присуство на пестициди, произведено на следниот начин:
Со ферментирање на потполно здрели шумски капини.
Примарната и секундарната ферментација се одвиваат при идеални температура и pH вредност, со почетна специфична тежина од 1,098. Добиено е суво вино со вол. 12,8%.
Сето ова го прави Виното со врвен квалитет, бисерна боја, специфична арома и неодолив вкус.
Подетални информации на мојот email.Борче

079320207
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market