СЕ ПРОДАВА 4 КРИЛНА БРАНА(ДРЛЈАЧИ) ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА
ден.17500 (MKD)
Кривогаштани
Цена: 17.500 МКД
Се продава 4 крилна брана(дрлјачи) во одлична состојба со солидни клинци можат да се видат и пробаат во секое време.


Kristijan

077608896
3 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market