Месо во тегла"кој пробал знае"
ден.300 (MKD)
Скопје
Цена: 300 МКД
Цената не е фиксна

Нај вкусно месо за јадење. Зимница во вашиот дом.тегла 300ден.достава до вашиот дом.


Лео

075270363
3 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market