Народни носии (Narodni nosii)
ден.16000 (MKD)
Кисела Вода
Конктакт тел: 077 708 635

Се продаваат женски народни носии, од подрачјето на Скопска Црна Гора.
(не се носени, одлично сочувани).
Се продаваат како комплети (еден комплет-100 евра), или на парче (цена по договор).

Конктакт тел: 077 708 635
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market