Ракија/Rakija
ден.120 (MKD)
Кавадарци
КАВАДАРЕЧКА ДОМАШНА РАКИЈА
ИМАМЕ БЕЛА И ЖОЛТА
ПРАВЕНА Е ЗА СВОЈ МЕРАК
ПРАЌАМ ПО КАРГО НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА
ТЕЛ 078 422 265
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market