КОРЕН ОД ОМАН -INULA HELENIUM
ден.300 (MKD)
Гостивар
КОРЕН ОД ОМАН -INULA HELENIUM
Против бронхитис,астма,кашлица,алергии,емфизем,
катар слуз во белите дробови,ТБЦ,настинка ,грип,заболувања на метаболизмот,желудникот, катар на цревата,глисти/паразити/,заболени бубрези, жолчка и црн дроб,жолтица,гастритис,шеќерна болест,дијареа,ослабнат организам,слабокрвност,нарушена циркулација,реома,ишијас,гихт,отоци и водена болест,нередовна менструација и женски болести,неплодност,инфекции на урогениталниот тракт,за јакнење на крвта и детоксикација на организмот.Делува антибактериски,антифунгицидно и антиканцерогено.

APIHERBAL PCELARSTVO DABESKI
T.Jovanoski 11, Gostivar

070561835
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market