Ракија двегодишна
ден.140 (MKD)
Пиперево Струмица
Продавам домашна двегодишна ракија. Количината е 400 литара.
Ракијата е пакувана по 5 литри.
За поголеми количини и попуст во цената.

Тел, бр.070 25 35 89
Јована
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market