Органско козјо сирење
ден.250 (MKD)
Куманово
Органско козјо сирење произведено од пастеризирано козјо млеко. Молзењето е автоматизирано со затворен систем (хигиена по европски стандарди). Пакувањето е во канти од 8кг.
За Скопје и Куманово бесплатна достава.

Цена 250 ден/кг

Давор
075575981
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market