Cepac na drva
ден.42000 (MKD)
Велес
Се продава хидрауличен цепач на дрва.
Работна должина на цилиндарот е 450мм, а максимална сила на притисок 21т.
Рачна контрола за движење на цилиндарот.

За повеќе информации, контактирајте!!!

Aco
071361686
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market