ПИЛИЊА (Pilinja od vrvni nsiliki)
ден.60 (MKD)
Велес

- Домашни селски пилиња 50 денари пиле
- Легхорн 80 денари пиле
- Сребрени италијанки 80 ден.
- Амрок (Граорки) 100 денари пиле
-Аустралорп 100 ден пиле
- Хемпшир 80 ден пиле
СИТЕ ПИЛИЊА СЕ ВАКЦИНИРАНИ И ТРЕТИРАНИ СО ВИТАМИН И АНТИБИОТИК

Илија
070863735
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market