МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ - УНИОН (UNION)
ден.1 (MKD)
Карпош Скопје
Продавам машина за шиење, Унион, со се нејзин кабинет, ножен погон, зачувана, во добра форма!
Цена по договор,
Драгица - 078269896
Весна - 078739977
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market