Се продава мармалад од шипки
ден.300 (MKD)
Крушево
Продавам мармалад од шипки правен како за своја душа. Шипките се збирани од најчистите крушевски планински предели. Кој пробал знае за вкусот. Преубаво слатко задоволство.

Порачки на 071 278 811 Марија
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market