РЕЗБА, REZBA,
ден.10 (MKD)
Штип
Rezba na oreovo drvo,po vas izbor na Svetec ili slika,Rezbam na drvo i staklo,isto taka mozete da poracate i Pirografija na drvo

Tome
076475627
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market