Домашни мекици, кифли, пити, банички
ден.250 (MKD)
Скопје
???? Во пресрет на празничните денови кои следат, посни кифли и салати со вклучена достава
????Нарачај на време 070 879 347
Биди си гостин дома????
#delivery #domasnosiedomasno #кифли #палачинки #mekici #pitadomasna #недела #testo #домашносиедомашно #baking #домашнијајца #доставадодома #сирењачи #салати #домашникифли #кујнатанамама
0 0 Коментари 1 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market