Биохумус
ден.10 (MKD)
Берово, Скопје
Нудам на продажба до 10 тони спремно природно ѓубриво од калифорниски црви, биохумус без никакви хемиски додатоци.
Живко-071 665 085
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market