Црево за наводнување 15 m со моталка
ден.15 (MKD)
Bosilovo
Црево за наводнување во вид на лента

должина на црево: 15m
моталка за црево
пиштол со 7 различни млазови
стандарден приклучок
идеално за употреба во градината, миење на автомобили, тераса итн.
идеално за складирање и употреба
не зазема голем простор и не се оштетува кога не се употребува
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market