Домашно вино ракија
ден.1 (MKD)
1. Домашно Црвено Вино од сортата Прокупец и домашно бело вино од сортата Смедеревка.

2. Домашна ракија бела и жолта.

Пакување во пластични шишиња од 1, 1.5, 2, 5 и 10 литри.
За пакување во стаклено шише од 0.75л, 1л или 1.5л и плутена или метална тапа дополнително се наплаќа од 25 до 35 ден.

За поголема количина јавете се или пишете за цена.

Тел.бр. 070743742
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market