Буре за вино и ракија 225 литри некористено
ден.130 (MKD)
Продавам буре за вино ракија од 225 л, некористено од крушевски даб.

Bure vino rakija burinja dab
буре вино ракија буриња даб

Тел.бр. 077615554
0 0 Коментари 0 Споделувања
Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
reklama
market