Пребарај
 • Домашни мекици, кифли, пити, банички
  ден.250 (MKD)
  Скопје
  ???? Во пресрет на празничните денови кои следат, посни кифли и салати со вклучена достава
  ????Нарачај на време 070 879 347
  Биди си гостин дома????
  #delivery #domasnosiedomasno #кифли #палачинки #mekici #pitadomasna #недела #testo #домашносиедомашно #baking #домашнијајца #доставадодома #сирењачи #салати #домашникифли #кујнатанамама
  0 0 Коментари 1 Споделувања
  Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
 • ???? Во пресрет на празничните денови кои следат, посни кифли и салати со вклучена достава
  ????Нарачај на време 070 879 347
  Биди си гостин дома????
  #delivery #domasnosiedomasno #кифли #палачинки #mekici #pitadomasna #недела #testo #домашносиедомашно #baking #домашнијајца #доставадодома #сирењачи #салати #домашникифли #кујнатанамама
  0 0 Коментари 0 Споделувања
  Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
 • Продавам садници од 5 до 500 денари
  ден.1 (MKD)
  Битола
  Цена: 5 МКД

  Продавам садници:
  -Јаготка месечарка 50 денари од корен готови вкоренети фатени садници, а за поголема количина 40 ден. над десет, или, 30 ден. над 50 садници,
  -Капинка питома без боцки, 50 денари вкоренети- засадени оваа пролет , до 200 ден цврсто вкоренети подолго од една година
  -Црвена рибизла од 50 до 200 денари,
  -Грозје бело (крупно тркалезно трпезно) по цена од 50 до 200 денари,
  -Лешник по цена од 50 до 200 денари
  -Минијатурни трендафили од 50 до 200 денари,
  - Крупни холандски трендафили од 50 до 300 денари,
  -Садници чај-Нане, жалфија, рузмарин,риган,чувар на куќата и сл. од 10 до 50 денари од корен.
  Напомена: Садниците се сто посто зафатени,само се вадат како калап од најлончето или кофата и се засадува на посакуваното место кај вас, во било кое време и преку летото. Растението само продолжува да расте.

  Некои од овие садници можете да најдете во НИК-ПАН маркетот под селската автобуска станица во трговскиот комплекс, односно да ги видите како примерок.


  Крајот на Октомври и цел Ноември се месеци најпогодни за садење, садникот најдобро се адаптира(прима) на новиот простор и за него не е потребно скоро никаква грижа после засадувањето.

  Сабота -Новиот пазар тезгата откај улицата В. Карангелевски, недела-стариот пазар тезга кај КАМ маркет,можетеда купите или видите примерок кој вас ви треба.

  .
  Информации по можност навечер околу 20 часот.
  Тел.075-367-754
  047-256-970 или
  078-462-001,

  ddd

  078-462-001
  0 0 Коментари 0 Споделувања
  Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
 • Продавам садници од 5 до 500 денари
  ден.1 (MKD)
  Битола
  Цена: 5 МКД

  Продавам садници:
  -Јаготка месечарка 50 денари од корен готови вкоренети фатени садници, а за поголема количина 40 ден. над десет, или, 30 ден. над 50 садници,
  -Капинка питома без боцки, 50 денари вкоренети- засадени оваа пролет , до 200 ден цврсто вкоренети подолго од една година
  -Црвена рибизла од 50 до 200 денари,
  -Грозје бело (крупно тркалезно трпезно) по цена од 50 до 200 денари,
  -Лешник по цена од 50 до 200 денари
  -Минијатурни трендафили од 50 до 200 денари,
  - Крупни холандски трендафили од 50 до 300 денари,
  -Садници чај-Нане, жалфија, рузмарин,риган,чувар на куќата и сл. од 10 до 50 денари од корен.
  Напомена: Садниците се сто посто зафатени,само се вадат како калап од најлончето или кофата и се засадува на посакуваното место кај вас, во било кое време и преку летото. Растението само продолжува да расте.

  Некои од овие садници можете да најдете во НИК-ПАН маркетот под селската автобуска станица во трговскиот комплекс, односно да ги видите како примерок.


  Крајот на Октомври и цел Ноември се месеци најпогодни за садење, садникот најдобро се адаптира(прима) на новиот простор и за него не е потребно скоро никаква грижа после засадувањето.

  Сабота -Новиот пазар тезгата откај улицата В. Карангелевски, недела-стариот пазар тезга кај КАМ маркет,можетеда купите или видите примерок кој вас ви треба.

  .
  Информации по можност навечер околу 20 часот.
  Тел.075-367-754
  047-256-970 или
  078-462-001,  ddd

  078-462-001
  0 0 Коментари 0 Споделувања
  Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!
 • Продавам садници од 5 до 500 денари
  ден.1 (MKD)
  Bitola
  Цена: 5 МКД
  Продавам садници:
  -Јаготка месечарка 50 денари од корен готови вкоренети фатени садници, а за поголема количина 40 ден. над десет, или, 30 ден. над 50 садници,
  -Капинка питома без боцки, 50 денари вкоренети- засадени оваа пролет , до 200 ден цврсто вкоренети подолго од една година
  -Црвена рибизла од 50 до 200 денари,
  -Грозје бело (крупно тркалезно трпезно) по цена од 50 до 200 денари,
  -Лешник по цена од 50 до 200 денари
  -Минијатурни трендафили од 50 до 200 денари,
  - Крупни холандски трендафили од 50 до 300 денари,
  -Садници чај-Нане, жалфија, рузмарин,риган,чувар на куќата и сл. од 10 до 50 денари од корен.
  Напомена: Садниците се сто посто зафатени,само се вадат како калап од најлончето или кофата и се засадува на посакуваното место кај вас, во било кое време и преку летото. Растението само продолжува да расте.
  Некои од овие садници можете да најдете во НИК-ПАН маркетот под селската автобуска станица во трговскиот комплекс, односно да ги видите како примерок.


  Крајот на Октомври и цел Ноември се месеци најпогодни за садење, садникот најдобро се адаптира(прима) на новиот простор и за него не е потребно скоро никаква грижа после засадувањето.

  Сабота -Новиот пазар тезгата откај улицата В. Карангелевски, недела-стариот пазар тезга кај КАМ маркет,можетеда купите или видите примерок кој вас ви треба.

  .
  Информации по можност навечер околу 20 часот.
  Тел.075-367-754
  047-256-970 или
  078-462-001,
  ddd

  078-462-001
  0 0 Коментари 0 Споделувања
  Ве молиме најавете се за да притиснете ми се допаѓа, да споделите и да коментирате!

Нема резултати за прикажување

Нема резултати за прикажување

Нема резултати за прикажување

Нема резултати за прикажување

market